DECIDOKOMPETENSOR AB ÄR SVERIGES LEDANDE AFFÄRSSYSTEMSPECIALIST

DECIDOKOMPETENSOR

Att hitta ett affärssystem som passar för just din bransch är inte det lättaste. Området är komplext och är man inte insatt kan det stundom te sig som en enda stor djungel med en massa krångliga termer.

Ett företag som är specialister på affärssystem är Decidokompetensor AB och på sin hemsida kallar man sig ”Sydsveriges ledande affärssystemsspecialist”. Företaget har funnits sedan 1 januari 2011 då Decido AB och Kompetensor AB slog ihop sig. Sammanlagt består Decidokompetensor AB av 70 konsulter vilka tillsammans har en väldigt bred kunskap. Med detta i åtanke är det inte svårt att förstå att företaget ligger i fronten inom sitt område vad gäller kompetens.

Ett affärssystem Decidokompetensor AB erbjuder är Microsoft Dynamics AX. Systemet har många fördelar:

Det passar stora till medelstora företag och fungerar på liknande sätt som många andra Microsoft-program.
Det är effektivt och lätt att arbeta snabbt med.
Det ökar produktiviteten.
Det går att använda globalt och medför således att man kan konkurrera globalt.
Detta är bara några, fler går att utläsa på http://www.decidokompetensor.se/Vart-erbjudande/Affarssystem/Microsoft-Dynamics-AX.aspx

Microsoft Dynamics AX är såklart inte det enda affärssystemet Decidokompetensor AB erbjuder, sammanlagt har man fyra olika; Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Bison och PRMS. För att veta vilket som är att föredra kan man maila eller ringa företaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *